Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ohjaajat

 Anja HuovinenAnja Huovinen  

Anja Huovinen

HAPPY:n perustaja, jooganopettaja SJL, Hormone Yoga therapy teacher, lastenjooga- ja liikunta ohjaaja

Tein harrastuksestani ammatin, perustin oman yrityksen ja aloin ohjaamaan joogaa. Aiemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Joogaohjaajana olen toiminut jo yli 10 vuotta. Minulle tuottaa suurta iloa ohjata muita ihmisiä joogan ja liikunnan pariin. Oli kyse sitten joogatunneista, lasten sirkustunneista tai taaperoryhmien hauskoista liikuntatuokioista.

Valmistuin SJL (Suomen Joogaliiton) joogaopettajaksi. Lisäksi olen osallistunut kotimaassani Saksassa erilaisille täydennyskursseille kuten mm. Dinah Rodrigues:n "Hormone Yoga Therapy" (hormonijooga) koulutusohjelmaan Berliinissä v. 2009 ja  Yoga Vidyan lastenjoogaopettajakurssille keväällä 2010.
  Aloitin 2014 Svastha Yoga Therapy koulutuksen saksalainen ortopedilääkärin, Dr. Günther Niessen johdolla. Joogaterapian periaatteita käytän myös omassa ohjauksessani, jotta joogan harrastaminen on kaikille turvallista!

Olen myös Nuori Suomi Liikuntaleikkikoulun ohjaaja ja vapaa-ajalla harrastan akrobatiaa ja sirkusta. Sen lisäksi olen kahden ihanan lapsen äiti.

Pyrin ohjaamaan mahdollisimman yksilöllisesti ja toivon, että jokainen osallistuja saa harjoituksesta iloa ja energiaa. 

     

Maija RuuthMaija Ruuth

 

Maija Ruuth

joogaopettaja

Jooga on kuulunut elämääni kasvassa määrin useiden vuosien ajan. Olen suorittanut kansainvälisen hathajoogaopettajakoulutuksen (RYT200). Pyrin kehittämään opetustani jatkuvasti oppimalla joogaopettajiltani ja -oppilailtani.

Minulle tärkeää on joogan  kokonaisvaltaisuus, itsensä kehittäminen ja siten tasapainoisempi elämä. Toivon että jokainen voi tulla tunneilleni omana itsenään ja lähteä hieman rauhallisemmalla ja tasapainoisemmalla mielellä. Asanoissa pyrin huomioimaan yksilöllisyyden ja kannustan tekemään liikkeet itselleen sopivalla tavalla.

Erityisesti tunneillani korostuu syvien lihasten hallinta ja liikkuvuuden lisääminen. Lisäksi tunneillani tehdään hengitysharjoituksia ja toisinaan myös lyhyitä meditatiivisia harjoituksia.

Koulutukseltani olen biokemisti ja teen tällä hetkellä väitöskirjaa.

Olen myös pienen pojan äiti, ja joogatuokiot hänen kanssaan opettavat minulle ettei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti! 

 

     
 Katri SuhonenKatri Suhonen  

Katri Suhonen

Pilates ohjaaja

Olen harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja ja Pilateksen koin niin kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia edistäväksi, että syvennyin siihen perusteellisemmin Pilates Health – ohjaajakoulutuksessa ja aloin ohjaamaan tunteja it-alan päivätyöni ohella.

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla saadaan koko vartaloon voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta; erilaisista selkäongelmista kärsiville lääkäritkin ovat alkaneet suositella Pilates-harjoittelua. Liikkeet ovat helppoja ja ne tehdään rauhallisesti hengityksen tukemina. Näytän liikkeistä myös haastavampia variaatioita – jokainen voi valita itselleen treenipäivään sopivan tason.

     
Iida TuominenIida Tuominen  

Iida Tuominen

tanssiohjaaja, lastenliikunta

Luonteeltani olen pirteä, iloinen ja energinen ja se tulee näkymään tunneilla. Lapsien kanssa työskennellessä oma mieliala tarttuu myös heihin, joten koen, että positiivisuus ja avoimuus ovat yhteisillä tanssitunneilla  tärkeässä osassa. Tunneillani jokainen pääsee tanssimaan erilaisten harjoitusten avulla ja haastamaan sopivsti itseään. 


Haluan, että tunneillani jokainen lapsi pääsee nauttimaan tanssimisesta ja pitämään hauskaa harrastuksen parissa! Toivon, että jokainen kokee tunneillani vilpitöntä tanssin iloa! Nuorempana olen harrastanut mm. Jalkapalloa ja rytmistä voimistelua, tanssi vei kuitenkin voiton ja vuosia tanssimisen parissa on kertynyt jo monia! 


Tervetuloa tunneilleni, nähdään syksyllä!

     
 

Kirsi Koivula

Olen fysioterapeutti (ylempi AMK), joogaopettaja (Moola 200 hr) ja kolmen lapsen äiti. Olen harrastanut joogaa eri muodoissaan vuodesta 2003 ja jooga on tuonut elämääni paljon iloa ja tasapainoa. Toivon voivani välittää tästä ilosta osan myös sinulle!

 

Joogaopettajana olen lempeä ja kehotan oppilaitani kuuntelemaan omaa kehoaan. Etsin myös mielelläni vaihtoehtoisia asanoiden toteutustapoja tarpeen mukaan. Voit tulla mukaan joogatunnilleni, vaikka et olisi koskaan aiemmin harrastanut joogaa. Tuntini ovat meditatiivisia ja lempeitä, mutta oppilaani ovat kertoneet, että tuntini tarjoavat myös sopivasti haastetta keholle ja mielelle.

 

Jooga vaikuttaa sekä kehoon että mieleen. Kehollisten harjoitteiden kautta mielikin tyyntyy. Tyyni mieli saa kokemaan enemmän tietoisuutta ja kiitollisuutta arjessa. Tietoisuus ja kiitollisuus taas lisää onnellisuutta. Rakkaus sekä itseä että muita kohtaan on ihmisyyden tärkein tehtävä.

 

"Koe se kiitollisuus, jota juuri nyt voit tuntea."

     
 Milla GestrinMilla Gestrin  

Milla Gestrin

joogaohjaaja


Olen Milla Gestrin lastentarhanopettaja ja joogaohjaaja Vantaalta. Valmistuin joogaohjaajaksi (Suomen Joogaliitto) 2 vuoden parusopinnoista toukokuussa 2013. Jatko-opiskelen parhaillaan YogaSource koulussa 2-vuotista RYT 500 tutkintoa. Jooga on tullut osaksi elämääni yli 20 vuotta sitten, onnekseni ja ilokseni. Työskentelen tällä hetkellä freelance joogaohjaajana. Joogassa tavoitellaan mielestäni lapsenkaltaista olotilaa, jolloin kaikki on tässä, elämän hetkessä, juuri nyt.


Lasten joogalla on ihan erityinen paikka sydämessäni.


Ohjaamani jooga on lempeää, rauhallista, omaan joogaharjoitukseen keskittyvää, kehon, hengityksen ja mielen kuuntelua. Rakastavaa tutustumista omaan itseen.

Mottoni: Joogaamista ei voi koskaan aloittaa liian aikaisin:) eikä tietty liian myöhään…

 

     
 Sari MattssonSari Mattsson  

 

Sari Mattsson

 

RYT200 joogaohjaaja

 

Minulle jooga on sallivaa, hetkessä elävää ja muuntautuvaa. Ennen kaikkea jooga on omien tuntemusten huomioimista ja kunnioittamista. Tärkein oivallukseni on, ettei jooga ole suorittamista vaan elämistä. Jooga kulkee vierelläni ja nykäisee hihasta silloin, kun sitä tarvitsen sekä antaa vastauksen kysymättä. 

Joogaohjaukseni perustuu hathajoogaan. Rauhallistempoisilla tunneillani kehoa avataan lempeästi houkutellen luonnollisella hengityksen ja liikkeen yhteistyöllä. Ohjauksessani vähemmän on lähes aina enemmän. Läsnäoleva hidastaminen kuuntelemaan ja kunnioittamaan oman kehon tuntemuksia on ohjaukseni ydin, sillä jooga on jokaiselle henkilökohtainen kokemus. Tunneilla pysähdytään ja jätetään muu maailma maton ulkopuolelle.

Jatko-opiskelen parhaillaan Yogasourcen RYT500 joogaopettajakoulutusohjelmassa. Opiskelen myös äänimaljojen käyttöä Suomen Peter Hess akatemiassa ja ne ovat vaihtelevasti mukana myös joogatunneillani.