Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Happyliikunan ohjaajat

Anja Huovinen

 

HAPPY:n perustaja, jooganopettaja SJL, Hormone Yoga therapy teacher, lastenjooga- ja liikuntaohjaaja

Tein harrastuksestani ammatin, perustin oman yrityksen ja aloin ohjaamaan joogaa. Aiemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Joogaohjaajana olen toiminut jo yli 12 vuotta. Minulle tuottaa suurta iloa ohjata muita ihmisiä joogan ja liikunnan pariin. Oli kyse sitten joogatunneista, lasten sirkustunneista tai taaperoryhmien hauskoista liikuntatuokioista.

Valmistuin SJL (Suomen Joogaliiton) joogaopettajaksi 2012. Lisäksi olen osallistunut kotimaassani Saksassa erilaisille täydennyskursseille kuten mm. Dinah Rodrigues:n "Hormone Yoga Therapy" (hormonijooga) koulutusohjelmaan Berliinissä v. 2009 ja  Yoga Vidyan lastenjoogaopettajakurssille keväällä 2010.
  Aloitin 2014 Svastha Yoga Therapy koulutuksen saksalainen ortopedilääkärin, Dr. Günther Niessen johdolla. Joogaterapian periaatteita käytän myös omassa ohjauksessani, jotta joogan harrastaminen on kaikille turvallista!

Olen myös Nuori Suomi Liikuntaleikkikoulun ohjaaja ja vapaa-ajalla harrastan akrobatiaa ja sirkusta. Sen lisäksi olen kahden ihanan lapsen äiti.

Pyrin ohjaamaan mahdollisimman yksilöllisesti ja toivon, että jokainen osallistuja saa harjoituksesta iloa ja energiaa. 

 


 

Katri Suhonen

Pilates ohjaaja

Olen harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja ja Pilateksen koin niin kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia edistäväksi, että syvennyin siihen perusteellisemmin Pilates Health – ohjaajakoulutuksessa ja aloin ohjaamaan tunteja it-alan päivätyöni ohella.

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla saadaan koko vartaloon voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta; erilaisista selkäongelmista kärsiville lääkäritkin ovat alkaneet suositella Pilates-harjoittelua. Liikkeet ovat helppoja ja ne tehdään rauhallisesti hengityksen tukemina. Näytän liikkeistä myös haastavampia variaatioita – jokainen voi valita itselleen treenipäivään sopivan tason.


 

Emma Seppänen

Kuntonyrkkeily ohjaaja ja nyrkkeily valmentaja

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Tervetuloa kuntonyrkkeilytunneille! Olen Emma ja minulla on pitkä kamppailulajitausta niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Aloitin oman kamppailu-urani 14 vuotiaana ensin taekwon-dossa, nappasin sparrikisoista SM hopeaa, vaihdoinkin pian päälajikseni kilpanyrkkeilyn, josta suurimmat tittelit ovat 2 x SM hopea, TUL mestaruus sekä Hollannin mestaruus, jossa minut myös palkittiin kisojen teknisimpänä nyrkkeilijänä. 

Oma kilpaurheiluni päättyi ikävään ylikuntoon, josta toipuminen vei noin vuoden verran. Kun toipuminen alkoi olla jo hyvällä mallilla, minulta repesikin välilevy enkä pystynyt enää kunnolla edes kävelemään. Vältin kuitenkin leikkauksen, olin 6 kk kuntoutuksessa ja nyt pystyn jälleen treenaamaan normaalisti. Päälajinani pidän nykyään potkunyrkkeilyä. Kokemukset ovat rikkaita ja omista virheistä oppineena valmistuin sertifioiduksi Personal Traineriksi, jotta olisin valmentajana viisaampi ja jotta voisin tarjota laadukkaampaa palvelua omille ryhmilleni.
Teen siis ryhmävalmennusten lisäksi yksilövalmennusta, myös kuntosalilla. Tyypillinen asiakkaani on kiinteytyjä, istumatyöläinen tai painonpudottaja. Mikäli yksilövalmennus kiinnostaa, olethan yhteydessä
happyliikunta@gmail.com

Kuntonyrkkeilytunnit ovat kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille suunniteltuja, joten et tarvitse tunneilleni aiempaa kokemusta lajista. Tuntini ovat matalan kynnyksen tunteja, joten jätä jännittäminen kotiin - tunneillani on aina rento meininki! Kerrothan minulle, jos sinulla on esimerkiksi liikerajotteita. Ota mukaasi mukavat vaatteet, juomapullo sekä pyyhe.

 


Emilia Lindroos

joogaopettaja

Oma joogapolkuni alkoi dynaamisesta astangajoogasta, josta olen vähitellen siirtynyt muihin, lempeämpiin joogamuotoihin. Jooga tuo harjoittajalleen monia terveyshyötyjä niin kehon kuin mielenkin osalta, mutta minulle joogassa tärkeintä on ennen kaikkea arjen kiireistä ja suorituskeskeisyydestä irtautuminen, tietoinen hidastaminen sekä kehon ja mielen rauhoittumisen ja rentoutumisen kautta saavutettava tasapaino.

Ohjaan energisoivaa ja vahvistavaa hathajoogaa sekä lempeää ja liikkuvuutta lisäävää yin-joogaa tavoitteenani edistää kehon ja mielen tasapainoa sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olen valmistunut joogaopettajaksi Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutuksesta vuonna 2016 ja syvennän parhaillaan tietämystäni yin-joogasta Chi Therapeuticsin (Clare Gates-Sjöblom) RYT200-koulutuksessa.