Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Happyliikunan ohjaajat

Anja Huovinen

 

HAPPY:n perustaja, jooganopettaja SJL, Hormone Yoga therapy teacher, lastenjooga- ja liikuntaohjaaja

Tein harrastuksestani ammatin, perustin oman yrityksen ja aloin ohjaamaan joogaa. Aiemmalta koulutukseltani olen diplomi-insinööri. Joogaohjaajana olen toiminut jo yli 12 vuotta. Minulle tuottaa suurta iloa ohjata muita ihmisiä joogan ja liikunnan pariin. Oli kyse sitten joogatunneista, lasten sirkustunneista tai taaperoryhmien hauskoista liikuntatuokioista.

Valmistuin SJL (Suomen Joogaliiton) joogaopettajaksi 2012. Lisäksi olen osallistunut kotimaassani Saksassa erilaisille täydennyskursseille kuten mm. Dinah Rodrigues:n "Hormone Yoga Therapy" (hormonijooga) koulutusohjelmaan Berliinissä v. 2009 ja  Yoga Vidyan lastenjoogaopettajakurssille keväällä 2010.
  Aloitin 2014 Svastha Yoga Therapy koulutuksen saksalainen ortopedilääkärin, Dr. Günther Niessen johdolla. Joogaterapian periaatteita käytän myös omassa ohjauksessani, jotta joogan harrastaminen on kaikille turvallista!

Olen myös Nuori Suomi Liikuntaleikkikoulun ohjaaja ja vapaa-ajalla harrastan akrobatiaa ja sirkusta. Sen lisäksi olen kahden ihanan lapsen äiti.

Pyrin ohjaamaan mahdollisimman yksilöllisesti ja toivon, että jokainen osallistuja saa harjoituksesta iloa ja energiaa. 

 


 

Katri Suhonen

Pilates ohjaaja

Olen harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja ja Pilateksen koin niin kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia edistäväksi, että syvennyin siihen perusteellisemmin Pilates Health – ohjaajakoulutuksessa ja aloin ohjaamaan tunteja it-alan päivätyöni ohella.

Säännöllisellä Pilates-harjoittelulla saadaan koko vartaloon voimaa, ryhtiä ja liikkuvuutta; erilaisista selkäongelmista kärsiville lääkäritkin ovat alkaneet suositella Pilates-harjoittelua. Liikkeet ovat helppoja ja ne tehdään rauhallisesti hengityksen tukemina. Näytän liikkeistä myös haastavampia variaatioita – jokainen voi valita itselleen treenipäivään sopivan tason.


 

Emma Seppänen

Kuntonyrkkeily ohjaaja ja nyrkkeily valmentaja

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Tervetuloa kuntonyrkkeilytunneille! Olen Emma ja minulla on pitkä kamppailulajitausta niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Aloitin oman kamppailu-urani 14 vuotiaana ensin taekwon-dossa, nappasin sparrikisoista SM hopeaa, vaihdoinkin pian päälajikseni kilpanyrkkeilyn, josta suurimmat tittelit ovat 2 x SM hopea, TUL mestaruus sekä Hollannin mestaruus, jossa minut myös palkittiin kisojen teknisimpänä nyrkkeilijänä. 

Oma kilpaurheiluni päättyi ikävään ylikuntoon, josta toipuminen vei noin vuoden verran. Kun toipuminen alkoi olla jo hyvällä mallilla, minulta repesikin välilevy enkä pystynyt enää kunnolla edes kävelemään. Vältin kuitenkin leikkauksen, olin 6 kk kuntoutuksessa ja nyt pystyn jälleen treenaamaan normaalisti. Päälajinani pidän nykyään potkunyrkkeilyä. Kokemukset ovat rikkaita ja omista virheistä oppineena valmistuin sertifioiduksi Personal Traineriksi, jotta olisin valmentajana viisaampi ja jotta voisin tarjota laadukkaampaa palvelua omille ryhmilleni.
Teen siis ryhmävalmennusten lisäksi yksilövalmennusta, myös kuntosalilla. Tyypillinen asiakkaani on kiinteytyjä, istumatyöläinen tai painonpudottaja. Mikäli yksilövalmennus kiinnostaa, olethan yhteydessä
happyliikunta@gmail.com

Kuntonyrkkeilytunnit ovat kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille suunniteltuja, joten et tarvitse tunneilleni aiempaa kokemusta lajista. Tuntini ovat matalan kynnyksen tunteja, joten jätä jännittäminen kotiin - tunneillani on aina rento meininki! Kerrothan minulle, jos sinulla on esimerkiksi liikerajotteita. Ota mukaasi mukavat vaatteet, juomapullo sekä pyyhe.

 


Eliisa Kerminen

Olen Eliisa, RYT200 joogaohjaaja ja syvensin juuri koulutustani syksyllä 2018 YIN-50 joogaohjaaja koulutuksella.

Olen harrastanut liikuntaa hyvin monipuolisesti koko elämäni. Hyvin suorituskeskeisten lajien lisäksi aloin etsiä jotain muuta. Joogan löysin muutama vuosi sitten osittain sattumalta.

Asanaharjoitus vei mennessään ja pikkuhiljaa aloin ymmärtää, että tässä on jotain syvempääkin. Hengitys- ja keskittymisharjoitukset toivat mukanaan uudenlaista energiaa ja minäkuvani muuttui positiivisemmaksi.

Joogaohjaajakoulutukseni kävin ISHTA-joogaopettajakoulutuksessa. ISHTA tulee sanoista ’Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda’. ISHTA-joogassa painottuu joogaajan oma kokemus omasta kehosta ja siitä, että harjoituksella ja asanoilla haet ensisijaisesti tasapainoa itsesi kanssa. Sinun hyvinvointisi muodostuu kehon, mielen ja hengityksen yhteistyöstä. Tunnit ovat Hatha-tyylistä rauhallista virtaavaa flow-harjoitusta hengityksen tahdissa.

Ohjaan sunnuntai-illoissa alkeis- ja yin-joogaa. Alkeistunnilla perehdytään joogan perusasioihin: teemme hengitysharjoituksia, käymme läpi jooga-asentoja ja harjoittelemme asentojen yhdistämistä virtaavaan hengitykseen.  

Yin-joogassa pääset konkreettisesti päästämään irti menneestä viikosta ja kehoa kiristävistä tuntemuksista lihaksissa ja kudoksissa hengitystä rauhoittamalla, kehoa kuuntelemalla ja kiristäviä paikkoja avaamalla. Tunneilla saat mahdollisuuden pysähtyä ja kuunnella mitä sinun kehollesi ja mielellesi kuuluu. Käytän tunneilla Frantsilan eteerisiä öljyjä syventämään harjoitusta. Voit lähettää minulle näiden sivujen kautta toiveita mitä lihaksia tai kehon osia toivot sunnuntai-illan harjoituksessa käsiteltäväksi. Missä tunnet kiristystä tai jumia? Räätälöin yin-harjoituksen näiden toiveiden mukaan ja perjantaihin mennessä saapuneet toiveet pääsevät mukaan tuntisuunnitelmaan