kes%C3%A4kukka.jpg-me

Meidän Happy-tiimimme

anja%20balance%20yeah.JPG-me

Anja Huovinen

Olen Anja: happyliikunnan perustaja, kahden ihanan teinilapsen äiti, yrittäjä, joogaopettaja, diplomi-insinööri, Suomalaisen eroseminaarin vetäjä, luonto- ja koiranystävä, retkeilijä ja meloja, saksalainen maatilan lapsi ja paljon muuta 😉


Minulla on jalat maassa ja hymy sydämessä. Liikunta ja luonto oli lapsesta asti tärkeä osa minun elämääni. Rakastan tehdä töitä ihmisten kanssa ja haluan auttaa ihmisiä löytämään iloa ja hyvinvointia elämässä.


DDR:n lapsena en oppinut kehumaan itseäni, joten asiakkaat saa tehdä sen 😊


”Kiitos Anja, että olet niin elämäniloinen ihminen. Tartutat sen meihin. Uskon, että näin pystyn myös olemaan positiivisempi arjessa. Sinulla on aitoa saksalaista yrittäjähenkeä. Olet kehittänyt happyliikuntaa ketterästi uusiin haasteisiin.”


”Anjan tunneille on aina kiva tulla. Anja on kannustava, asiantunteva ja luonnollinen opettaja. Lämmin kiitos Anjalle monen vuoden positiivisesta ja lempeästä joogaohjauksesta.”


Minun joogapolkuni alkoi esikoislapsen odotusaikana vuonna 2003. Siirryin silloin kokonaisvaltaisesti hyvinvointi- ja liikunta-alalle ja 2009 perustin oman yrityksen, Happyliikunnan.


Kävin Suomen joogaliiton pitkän linjan joo­gan­opet­ta­ja­kou­lu­tuk­sen ja valmistuin 2013 SJL -jooganopettajaksi. Lisäksi opiskelen joogaterapiaa kansainvälisesti arvostetussa Svastha Yoga Therapy ohjelmassa.  


Vuonna 2009 kävin Berliinissä Dinah Rodriguesin Hormone Yoga Therapy koulutuksessa. Olen Suomen ensimmäinen hormonijoogan opettaja ja kouluttaja.
Koronavuotena 2020 valmistuin eroseminaarin ohjaajaksi sekä osallistuin matkailualan koulutuksiin ja järjestin ekan joogaretriittini.
Olen myös lastenjoogaohjaaja. Vapaa-aikana harrastan akrobatiaa (akrojooga) ja luontoliikuntaa ja kävelen Kössi-koiran kanssa Viherlaakson lähialueilla tai Nuuksiossa 😊


Sain itse joogasta paljon elämäniloa ja voimaa, minkä haluan siirtää myös sinulle :)

KatriSuhonen.jpg-me

Katri Suhonen

pilates-ohjaaja


Olen käynyt Pilates Health -ohjaajakoulutuksen ja ohjannut pilates-tunteja vuodesta 2014.


Löysin itse pilateksen kun etsin keinoa pitää istumatyössä oireilevan alaselkäni kunnossa – jo muutaman tunnin jälkeen tunsin vatsa- ja selkälihasten kehittymisen ja selkeän eron vartalon hallinnassa.

Tunneillani tehdään monipuolisesti erityisesti keskivartalon hallintaan keskittyviä liikkeitä seisten, istuen, selkä-/vatsa- ja kylkimakuuasennossa. Yritän tarjota liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja, jotta eritasoiset liikkujat ja mahdollisesti erilaisia rajoitteita omaavat saavat kaikki tehtyä itselleen sopivan harjoituksen. Pilates toimii myös hyvänä tu­ki­har­joit­te­lu­muo­to­na muita liikuntalajeja harrastaville; kun liikkuvuus ja tukilihakset ovat kunnossa, luonnistuu myös raskaampi liikkuminen turvallisesti.


Toivon pilatestuntieni antavan sinulle rauhoittumishetken liikkumisen äärellä. Rauhallinen, kehotietoinen ja keskittynyt liike hoitaa myös mieltä ja iltaharjoittelu saattaa myös parantaa unen laatua.

IMG_20191007_113929.jpg-me

Kössi

Joogakoira


Minulla on jo kuuden vuoden kokemus joogan harrastamisesta! Erityisesti pidän venyttelystä ja ren­tou­tus­har­joi­tuk­sis­ta. Säännölliset harjoitukset ja luonnossa liikkuminen takaavat uneni laadun.


Olen sosiaalinen, ja joogakursseilla olen tutustunut uusiin ihmisiin. Joistakin olen saanut hyviä kavereita. Suositttelen kursseille osallistumista myös sinulle!

Happyliikunta

jooga, pilates & kehohuolto


Anja Huovinen

+ 358 400 854 939

happyliikunta@gmail.com


Seuraa meitä somessa!

Toimipaikka

Laaksolahden monitoimitalo

Lähdepurontie 2

02720 Espoo


Ilmaiset parkkipaikat ovat Laaksolahden urheilupuiston edessä tai monitoimitalon takana.

Oma matto (ja viltti) mukaan. Tule vain terveenä.

Ajanvaraus

Teethän tuntivarauksen etukäteen Vellon-ajanvarauksen kautta

Mikäli et pääsisikään varaamallesi tunnille, peruutathan sen ajoissa, vähintään neljä tuntia ennen tunnin alkua. 

  © TMI Joogataan Laaksolahti 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.  Y-tunnus 2277879-6